50 thoughts on “Ge ditt stöd till våra blivande kunder.”

 1. Kunnig vägledning. Ordentlig genomgång och konkreta råd. Väldigt bra för mig som har problem med fötterna. Jag rekommenderar alla att anlita Orthogenua!

 2. Togs sig tid i att sätta sig in i min problematik för att sedan titta på olika alternativ på ett kunnigt och engagerat sätt.

 3. Fick rådet att skaffa ortopediska sulor pga mycket problem med rygg och knän. Jaha – och vart vänder man sig då?? Närmast för mig var Ortho Genua och vilken tur för mig! Asgar kan det här och efter en grundlig genomgång av mina problem gjordes gipsavtryck av mina fötter och nu har jag smidiga sulor som går att flytta från allt mellan kängor och pumps. Det har hjälpt mig jättemycket och fort gick det också! Har du problem så kontakta Ortho Genua.

  1. Det bästa som har hänt mig är att jag har fått dessa inlägg så att jag slipper få hälsporre och ont i ryggen.
   Använder dem varje dag i veckan.

 4. Min dotter haft mycket bra hjälp med sina skoinlägg 2 gånger och vi är jätte nöjda med all hjälp vi har fått! Mycket proffsigt mottagande!
  Tack för allt!
  Mvh Marie och Sophie Lewenagen

 5. Här möts man av respekt, energi och kompetens.

  Varför skaffade jag inte dessa tidigare??!! Ny livskvalitet.
  Utan mina inlägg kan jag inte gå många meter utan att få ont i ryggen.

 6. Jag hade haft mycket ont i höger hälen sedan i två år, och försökt avhjälpa det med diverse olika sulor och inlägg, men utan någon egentlig bättring. Jag bokade till sist tid hos Ortho Genua, där Asgar formade inläggsulor till mig. Besvären kändes omgående mindre jobbiga.
  Tack för hjälpen!

 7. Jag hade väldigt ont i en fot efter en inflammation och efter att ha fått nedsjunkna fotvalv efter tunga graviditeter. Med inlägg gick mina besvär efter kort tid bort helt!
  Dessutom mycket trevligt, barnvänligt och proffsigt bemötande!

 8. Jag är mycket nöjd med mitt besök hos Ortho Genua! Trevligt och sakkunnigt bemötande. Snabb leverans. Sulorna ligger i mina skor varje dag. ?

 9. Kunnig, proffsig och väldigt trevligt bemötande, samt gav bra råd.

  Inte den första som jag gått till för att göra skoinlägg, men definitivt den som jag upplevde vara genuint intresserad av att sätta sig in i kundens problem och lösa det. Kan varmt rekommendera Asgar!

 10. Jag rekommenderar alla mina vänner som har problem med sina fötter och knän att gå till Asgar. Väldigt kunnig och förklarar som att jag förstod allt. Super nöjd med mina inlägg och kommer att fortsätta gå till Asgar när det är dags att göra om dem.

 11. Fint bemötande i avslappnad miljö. Bra kvalitet på inlägg och även skor. Hjälpmedel finns också mot onda knän. Justeringar utföres utan kostnad tills man blir nöjd.

 12. Bra bemötande och fick bra hjälp av mina nya inlägg. Mina fötter mår nu mycket bättre!

 13. Proffsigt bemötande och undersökning. Gjorde två inläggssulor som fungerar perfekt. Mina tidigare problem borta nu.

 14. Jag har fått råd och köpt inlägg, nu haft dem ca ett år. De känns bra, och jag kommer att fortsätta använda dem.

  Bra bemötande, noggrant och kundinriktat.

  Tack även till M.C., som rekommenderade Orthogenua.

 15. Jätte bra mottagning och proffsig hjälp med att fixa nödvändig skoinlägg.
  Asgar en en väldig trevlig kille som ger råd men som också lyssnar.
  Högt rekommenderad.

 16. Kunnig, proffsig och väldigt trevligt bemötande, samt gav bra råd.
  Jag går inte vaggade som jag gjorde innan. Tackar!
  Varmt rekommenderar!

 17. Jag har fått ett kunnigt bemötande och en utmärkt hjälp att kartlägga och åtgärda mina tidigare fotproblem av Asgar Rasouli vid Ortho Genua. Vill på detta sätt gärna rekommendera Ortho Genua och Asgar vid fysiologiska fotproblem.

 18. Väldigt nöjd med mottagandet när jag kom till butiken. Fick en väldigt grundlig undersökning och svar på många frågor om vad och hur gjutna sulor skulle vara bra för mig. Har efter införskaffandet av det första paret, för ca 1 år sedan skaffat ett extra par till mina lågskor och jag skulle aldrig tänka mig att gå i skor utan mina sulor. Det märks särskilt stor skillnad i mina golfskor, dr man är mycket piggare i fötterna efter 18 hål golfspel.

 19. Ett mycket trevligt och roligt och kompetent bemötande. Nöjd på alla sätt och vis. Kanon!

 20. Jag besökte Ortho Genua efter återkommande problem med smärta kring fotleden vid löpning. Fick ett kunnigt och trevligt bemötande och köpte ett par gjutna sulor som i princip direkt ”botade” mina problem. Dessutom fick jag tips på bra fotövningar och vad jag bör tänka på när jag köper löparskor. Kommer definitivt återvända hit igen.

 21. Mycket personlig och gedigen undersökning ,som resulterade i ändamålsenliga sulor, vilka hjälpt mig oerhört i min fortsatta strävan att kunna träna löpning samt promenera så smärtfritt som möjligt.
  Stort Tack ?

 22. Jättetrevlig och duktig ortoped som ordnade inlägg som gjorde att jag kan gå utan att få ont i fötterna. Läkarna fattade ingenting och skickade mig till sjukgymnastik… allt ordnade sig dock när jag av en händelse hittade den här duktiga ortopeden.

 23. Mycket trevligt bemötande och noggrann med undersökning. Tog sig tid att ställa relevanta frågor och genomföra en undersökning som jag hade inte fått tidigare! Tack vore min sjukgymnast att jag kom i kontakt med Asgar. Rekommenderas varmt!

 24. Vi har anlitat Asgar/Ortho Genua vid två tillfällen. Första gången undersöktes kollega för ont i häl och fot, vilket snabbt konstaterades bero på plattfot. Speciella sulor tillverkades på ett par dagar och problemen har nu, ca ett år senare, nästan försvunnit helt.
  Jag själv undersöktes också av Asgar med anledning av knäont vid löpning, och kunde konstatera (inte helt oväntat) överprunation. Sulorna som Asgar tog fram har minskat besvären mycket, även om jag fortfarande måste se upp med överträning.

 25. Jag hade haft problem med mina fötter ett bra tag och bestämde mig till slut för att ta tag i saken. Ett erbjudande på groupon fick mig att välja Ortho Genua och det har nu gått nästan ett år sedan jag fick hjälp och köpte mina första inlägg. Mycket har hänt under året och jag känner att det börjar bli dags för att uppdatera mina fötters förutsättningar, vart jag går denna gång är givet: Ortho Genua.

 26. Jag fick kontakt med Ortho Genua genom min sjukgymnast Mahran på Sabbatsbergs ryggklinik.Har Mortus Neurom och fick sulor inprovade som har hjälpt jättemycket efter viss justering. Slapp därmed operation. Återkommer vid behov.

 27. Väldigt trevligt mottagande! Asgar är kunnig och kan sitt! Rekommenderas!

 28. Adekvat och professionell bedömning av Asgar. Dessutom den bästa kvaliteten på inlägg av alla som jag provat. Rekommenderas verkligen!

 29. Bra bemötande, tydliga förklaringar och bra sulor.
  Även köpte ett par bra skor som känns helt rätt

 30. Hej, jag har fått bra hjälp och kan verkligen rekommendera verksamheten! Ett kunnigt, professionellt och trevligt bemötande!

 31. Jag har skaffat ett par sulor, som jag använt dagligen och dom har verkligen gjort skillnad för mig.
  Nu är det nog dags för ett par till så slipper jag flytta dom mellan skorna.

 32. Seriöst och trevligt mottagande hos Ortho Genua. Dessutom kunning/kompetent utprovning av inläggen, där det också ges möjlighet till efterjustering vid behov. Jag är mycket nöjd och och ger mina allra bästa rekommendationer!

 33. Mycket trevligt mottagande och efter en grundlig kunnig undersökning av mina fötter fick jag prova ut inlägg som jag är mycket nöjd med. Ger mina allra bästa rekommendationer.

 34. Mycket kunnig ! Snabb service .Trevligt bemötande . Presentation av olika hjälpmedel .Stort tack .Återkommer snart med nya bekymmer .

 35. Jag hade en stressfraktur i ena foten och behövde hjälp för att slippa avboka en semesterresa. Jag fick inlägg, goda råd och ett trevligt bemötande.

 36. Rekommenderas varmt, mycket bra inlägg som gjorde mycket gott för hela min kropp

 37. Har fått bra hjälp med nya sulor till mina onda fötter och
  man får bra råd, snabb service och vänligt bemötande.

 38. Kunnig och service-minded personal! Jag är nöjd med mina sulor och har även två vänner som fått hjälp med sina fotproblem och är nöjda.

 39. Mycket proffsigt och trevligt bemötande vid mitt första besök då mina fotproblem blev analyserade och då jag beställde inläggningssulor. Nu ser jag mycket fram att få mina sulor (lev tid endast en vecka!) för att se om dessa kan reducera/avhjälpa mina problem.

Kommentarer inaktiverade.